top of page
't Havenhuys tapasbar Zevenbergen
t Keldertje Zevenbergen

EET GERUST ZOVEEL JE LUST...

Zijn jouw ogen soms ook groter dan je maag? Dat snappen wij met al deze heerlijke hapjes. Maar wij willen voedselverspilling voorkomen, jij ook? Eet gerust zoveel je lust, maar bestel niet meer dan dat.  

DIEETWENSEN

Wij houden graag rekening met dieetwensen. Breng je ons bij het reserveren even op de hoogte? Dan kan onze chef hier nog beter rekening mee houden.

't Havenhuys Tapas € 39,95 per persoon excl. drankjes

ONS CONCEPT

Voor een vaste prijs per avond (exclusief drankjes) van € 39,95* p.p. kun je onbeperkt bestellen van de kaart. Onze menukaart is gevuld met verse kleine gerechtjes, zodat je heel de avond kunt tafelen en van alles kunt proberen van Aziatische streetfood, Latijns-Amerikaanse invloeden tot aan biefstuk, mini hamburgertjes en carpaccio. En alles met onze eigen originele twist!

* De vaste prijs op donderdag is €39,95. Op vrijdag en zondag €41,95 en op zaterdag, feestdagen, Koningsdag en Valentijnsdag is de vaste prijs €42,95.

Kijk op onze socials voor onze andere nieuwtjes en acties en vergeet niet te abonneren op onze nieuwsbrief!

- dineren met een 

originele twist -

't Havenhuys coctails en mocktails Zevenbergen

STEL JE EIGEN MENU SAMEN

Per ronde bestel je twee gerechtjes per persoon. Zo kunnen jullie lekker de tijd nemen om van alles te proeven. Op onze kaart vind je vlees, vis, vegetarisch en vegan gerechtjes met bijpassende wijnen en tantalising cocktails. 

 

Stel in verschillende rondes jouw eigen favoriete menu samen met bites, voor-, hoofd- en/of nagerechten. Of sla je het voorgerecht over en bestel je extra veel toetjes? Dat kan bij ons allemaal. We kunnen niet wachten om jou te ontvangen en onze gerechten te laten proeven!

't Havenhuys Tapasbar Zevenbergen

- kom genieten van onze smaakexplosies -

'T HAVENHUYS

Noordhaven 68     4761 DB Zevenbergen      info@haven-huys.nl     0168-785383

  • Facebook
Havenhuys
  • Facebook
bottom of page