top of page
Keldertje Zevenbergen a la carte
Keldertje Zevenbergen 3 gangen menu

 

 

CULINAIR GENIETEN

Vanaf donderdag 21 september is ’t Keldertje elke week, van donderdag t/m zondag geopend van 17:00-21:00uur* voor een à la carte diner, met een knipoog naar de Italiaanse keuken. Denk hierbij aan heerlijke pasta’s, truffel, een goed stuk vlees en heerlijke risotto ‘s! Deze gerechten worden samengesteld door onze Chef-kok Michel Vonk.

 

Daarnaast is er ook elke avond een wine tasting mogelijk, waarbij wij onze gerechten combineren met onze lekkere wijnen. Ook werken wij elke week met een wisselend 3 gangen menu, die u via onze socials kunt vinden.

Wij hebben 't Keldertje een kleine make-over gegeven, maar uiteraard heeft ’t Keldertje nog steeds het authentieke karakter, alleen in een wat moderner jasje gestoken.

*Mocht er dezelfde avond een feest zijn, sluiten wij om 20:30 uur

Keldertje Zevenbergen
Keldertje restaurant zevenbergen

- kom feesten in onze 

sfeervolle Kelder -

Keldertje Feestlocatie

PERFECTE FEESTLOCATIE

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een intiem besloten feest of een gezellige borrel midden in het centrum van Zevenbergen? Onze benedenverdieping ‘t Keldertje met entree vanaf de Noordhaven, heeft een eigen bar en is de perfecte locatie voor een feestje (min. 15 en max. 80 personen) of een diner voor grote groepen. Je mag je eigen dj of artiest inhuren. Ook kunnen wij een playlist voor je verzorgen.

 

Ons enthousiaste team denkt graag met je mee om jouw feestje compleet te maken. 

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden keldertje@haven-huys.nl

'T KELDERTJE

Noordhaven 68     4761 DB Zevenbergen      keldertje@haven-huys.nl

  • Facebook
keldertje zevenbergen
  • Facebook
bottom of page